BIGbon: vondsten die naar je glimlachen

Een sympathiek cadeau is de BIGbon voor vrienden en relaties, speciale gelegenheden, om te feliciteren, te bedanken, als relatiegeschenk of zonder bijzondere reden, gewoon als verrassing.
Er zijn twee soorten BIGbonnen.

Bon 1:

Bij deze bon kunt u kiezen uit Pakket Goede Start en Pakket Verassend Compleet.

Bon 2:

Bij deze bon kunt u kiezen voor de losse onderdelen. Zo kan de koper zelf beslissen welke onderdelen hij cadeau geeft.

De prijzen voor de bonnen zijn incl. 21% BTW en inclusief reiskosten binnen Rotterdam. Buiten Rotterdam wordt er vergoeding gerekend voor het openbaar vervoer vanaf 5 km buiten Rotterdam.

Verkoop

De BIGbon is verkrijgbaar bij BIGontwerpt door een mail te sturen of te bellen; Simone van Maurik 06 14743259, info@bigontwerpt.nl.

Hoe gebruikt u de bon?

U kunt een afspraak met mij maken door contact met mij op te nemen. Tijdens de eerste afspraak levert u de bon in en maken we op basis daarvan een plan voor uw interieuradvies. De waarde van de bon wordt bij het inwisselen voor ��n of meerdere adviesonderdelen niet overschreden. Ik help u echter graag indien u aanvullende diensten wenst.

Verlies

Verlies of diefstal van de bon, bijvoorbeeld als gevolg van niet aangetekend verzenden, is voor eigen risico.

Algemene voorwaarden van BIGontwerpt

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen (PDF) of op te vragen via mail: info@bigontwerpt.nl.

Betalen en geldigheid

Bij aanschaf kunt u de bon contant betalen. Bestelt u deze via internet dan maakt u het verschuldigde bedrag + � 1,28 verzendkosten over op gironummer NL 32 INGB 0004506840 t.n.v. Simone van Maurik. U krijgt de bon dan uiterlijk drie dagen na ontvangst van de betaling thuis gestuurd. Als u de bon liever aangetekend laat verzenden zijn de verzendkosten �7,95. U krijgt een bevestiging van de betaling via de mail. De bon is geldig tot ��n jaar na uitgifte. De datum staat vermeld op de bon. De bon is niet in te wisselen voor contant geld.

Ik onderneem maatschappelijk verantwoord met zorg voor mens en milieu. Door mijn werkwijze kan ik het ontwerp zoveel mogelijk afstemmen op hergebruik en meedenken met de huidige waarde van het interieur en de inrichting.